woensdag 28 februari 2018

Finish


Na een lange radiostilte op de blog zijn we weer terug. Zoals veel van jullie weten zijn we inmiddels weer in Nederland. Onze laatste weken in India waren erg druk. Onze weken zaten vol met celebrations, sponsor onderhandelingen, het voorbereiden van ons afscheid, maar bovenal met volop genieten! Nu de tijd begon te dringen werd er eindelijk actie ondernomen en werden onze sponsorideeën één voor één realiteit. In onze laatste blog vroegen we jullie om het Haailand tripje mogelijk te maken en jullie hebben dit mogelijk gemaakt. Wij waren zo ontzettend blij toen we de jongens konden vertellen dat we daadwerkelijk naar Haailand gingen. De reacties van de jongens waren hartverwarmend. Wij willen al onze sponsors heel erg bedanken, ook namens de jongens. Zonder u hadden wij nooit zulke mooie projectjes kunnen realiseren. Het was ontzettend mooi om te zien hoe dankbaar en blij de jongens waren met alles wat ze kregen. #ditheeftumogelijkgemaakt  hieronder een foto reeks met alle resultaten.


Voordat er matrassen, kussens en klamboes waren. En de stapel met matrassen voor de jongens!


Na het sponsoren van de matrassen, kussens en klamboes

De gesponsorde sporttenues 

De gesponsorde water purifier 


Haailand foto's:











(Kleine side-note: het hekje voor de goot en het vangnet, waar we het over hadden in de vorige blog, hebben wij niet gesponsord omdat dit onder de onderhoudsplichten van de organisatie viel. Ook de kussens voor in de tv-room hebben wij niet gesponsord, deze konden namelijk gratis geregeld worden. In plaats hiervan hebben we planten gesponsord om de boel wat op te vrolijken en een fotocamera voor het vastleggen van speciale gebeurtenissen.)


Ook willen wij iedereen bedanken die ons post heeft gestuurd. Het was altijd super leuk om dit te ontvangen. Altijd fijn om te weten dat de mensen in Nederland aan je denken en je steunen. Eveneens willen wij iedereen bedanken die ons op een andere manier heeft gesteund of aan ons heeft gedacht! 


In onze laatste weken hebben we veel hoogtepunten meegemaakt, zo zijn we naar Haailand geweest, zagen we onze sponsorideeën realiteit geworden, hebben we nóg een keer pannenkoeken gebakken, twee verjaardagen gevierd, hebben we onszelf voor lul gezet door een liedje te zingen en hebben we het mooiste afscheid gehad dat we ons konden wensen... 

Ons hele India avontuur is zo'n mooie, liefdevolle, bijzondere, leerzame en uitdagende ervaring geworden. Iets wat we van te voren nooit hadden kunnen bedenken. Wij zijn enorm dankbaar dat we de mogelijkheid hebben gekregen om naar India te gaan. Deze ervaring zullen we voor de rest van ons leven meenemen en de herinnering aan deze tijd zal altijd hartverwarmend zijn. 
Hallo allemaal wat fijn dat je er bent ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Ja u hoort het goed ook wij kennen het bekende liedje van de luizenmoeder. Dit mag natuurlijk niet ontbreken bij onze re-integratie hier. De re-integratie gaat met ups en downs, maar we gaan onze draai natuurlijk wel weer vinden. Voor nu zijn we nog volop aan het nagenieten!


Nu er een eind is gekomen aan ons India avontuur zal dit hoogstwaarschijnlijk ook direct onze laatste blogpost zijn. Iedereen bedankt voor het lezen we hopen dat u het leuk vond!

Goodbye,

Nadia en Marloes